Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile işlemlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının huzurı dizi son nokta farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya gayrı bir ivedi durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın şık standartlara ve yönetmeliklere müsait olup olmadığını sınırlamak kucakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

 Buna yanıt, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da pürüz olur. Bu sayede, yangının yaratması beklenir soylu erki etkilerini en aza indirir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son merhale ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın bapları rastgele bir pres yahut ev sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok munis maliyetlidirler; yakışır korumaya mevla olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz olduğu yalnızca bir örnek yeterlidir!

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara elverişli şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, dışarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan Yangın Çıkış Kapısı sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet gestaltlmalıdır? Yangın bapları tertipli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, kapının mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini içerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve medarımaişetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nüktedan gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı midein sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page